måndag 29 juni 2009

Svettigt värre.........

Idag fick vi ha lite mera tempo. Meja ska skolas in på fritids. Hon börjar bli stora tjejen och ska börja 6-års. Hennes lärare Mimmi tog emot oss. Känns jätte bra. Meja ngt blyg men det gick bara bra. Fanny går på samma skola och hon börjar ju 2:an.

Vi hade bestämt att ta med Fannys goa kompis Alice med oss hem. Idag har det varit ca 30 grader i "götet". Finns inte så mkt annat att göra än att bada. Vi har badat mest hela dagen.

Idag har jag även tittat på tennis från Wimbledon R.Söderling förlorade men kul match ändå.

Här kommer lite mysiga bilder:
Vi hörs imorgon KRAM från mig.

Alice













Meja













Fanny













Pool gänget:













Fanny ville öva på sina inlines:

4 kommentarer:

  1. Hallå där! Du verkar ju inte ha det så illa på semestern :) Härlig relax avdelning ni har, kan se hela familjen sitta samlad där... När bär det av till Visingsö??

    Tre dagar kvar att jobba...ska bli så vansinnigt skönt med semester! Nu ska det joggas en sväng i värmen, pust... Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Hej bruden.
    Toppen att ha semester. Vi ska till Visingsö v 30. Thomas jobbar denna och 1 v till sedan kan vi hitta på lite mera saker.
    Springa nu,du är galen. Glad att höra ifrån dig blev lite orolig. Du har väl kollat videoklippet? Sköt om dig kram "Nettan" Vi hörs.

    SvaraRadera
  3. Underbart med så härliga kompisar!!! Fina bilder på tjejerna. Det var lika kul att läsa om poolmassakern som att höra dig berätta...
    /Gisela

    SvaraRadera
  4. Hej Gisela Jag håller med dig ang det med härliga kompisar och att det var fina bilder men poolmassakern nja inte så kul tycker jag.........
    Ska bli kul att Alice kommer imorgon tycker vi. Kram "nettan"

    SvaraRadera